23 Ekim 2018 Salı

Edebiyat Kitabı

Herkese merhabalar. Sizlere uygun fiyata bulup aldığım bir kitaptan bahsedeceğim.

Bu kitap, kesinlikle edebiyata merakı olan, edebiyatla ilgilenmeyi seven, edebiyat bölümünde okuyan veya mezun olmuş edebiyatçılarımızın kenarında bulundurması gereken bir kitap. İçerisinde belli başlı önemli noktalara yer verilmiş ve bol görseller, eğlenceli ifadeler kullanılmış. Sayfaları çevirdikçe içinizden okumak geliyor adeta.


Aynı zamanda Edebiyat Kitabı, dönemlere göre ayrılmış bir kitap. Yani okurken veya herhangi bir eser ararken kafanızın karışmayacağı bir düzene sahip. Dönemlere göre en önemli sayılan eserler ele alınmış. Sadece eserler değil, yazarlar ve dönemin özellikleri hakkında bilgiler bulmamız da mümkün. Kitap tamamen özet şeklinde yazılmış. Sıkılmadan okuyacaksınız ve can alıcı noktaları kolaylıkla öğrenebileceksiniz. İçerisinde temalar ve bazı karşılaştırmalar da bulunmakta. Baştan sona kadar renkler kullanılmış ve kitapların tek düzeliğinden biraz daha uzaklaşılmış.


Eğer edebiyat ile ilgili şeyler okumak size zor ve sıkıcı geliyorsa, eğlenerek okuyacağınız bir kitap. Şahsen ben sınavlarıma çalışırken dahi bu kitaptan yararlanma şansına sahip oldum. Eminim ki aldığınıza pişman olmayacaksınız. Aynı zamanda kitabın arka kapağında gördüğünüz gibi farklı konularda kitaplar da mevcut. İlgilendiğiniz konularla ilgili olan kitaba da ulaşma imkanınız bulunmakta. Hangisi ilginizi çekiyorsa alıp inceleyebilirsiniz. Diğer kitaplar da bu anlattığım formatta. Şimdiden herkese iyi okumalar !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Minik Lezzet Paketleri (Starbucks Severler Toplanın!)

 Hello! Ben geldim. Bu gün Starbucks aşıkları için minik bir yazı düzenlemek istedim. Bildiğiniz gibi son yıllarda Starbucks kahveleri hayat...