4 Aralık 2018 Salı

Edebiyat ve Kahve Severlere Duyurulur !

Bugün D&R mağazasını gezme fırsatı buldum. Malumunuz yılbaşı yaklaşıyor ve tatlış süsler ve hediyeler raflarda yerlerini aldı. Ben de 2019 takvimi bakmak için gittiğim mağazada aşık olduğum bir seri ile karşılaştım. Adı Portreler Serisi Kahve Fincanı serisi ve Can Yayınları tarafından çıkarılmış. Gerçekten çok güzel düşünmüşler. Benim sadece dört çeşidini inceleme şansım oldu. Belki sizin gideceğiniz mağazada daha fazla çeşit olabilir ama benim gittiğim mağaza biraz küçük olduğu için çeşitler hakkında çok fazla yorum yapamayacağım. Belki de sadece bu dört seçeneği vardır. Porte olarak birbirinden değerli ve başarılı dört yazarımızı kullanmışlar. Bunlar; Jane Austen, Franz Kafka, Edgar Allan Poe ve Dostoyevski. Hepsini gerçekten çok başarılı buluyorum ve çok seviyorum. Fakat benim gönlümde yatan yazar her zaman Jane Austen olmuştur. Yazdığı birbirinden şahane eserlerle, hayata karşı duruşunu hiç bozmamasıyla, zamane kadınlarına öncü olarak ve cesaretini ortaya katarak korkmadan kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmasıyla benim için çok büyük bir rol model olmuştur. Üzerine de yazdığım akademik yazılar sayesinde hayatını inceleme fırsatı bulmuştum ve bu beni ona daha da yakınlaştırmıştı. Bu yüzden ben Jane Austen kahve fincanını seçtim. Artık kahvemi içerken her zamanın onu ve onun güçlü duruşunu hatırlayacağım. E tabi ki bunu bana yılbaşı hediyesi olarak alan biricik sevgilime de buradan teşekkürlerimi iletmeden olmaz. Siz de bu güzel kahve fincanlarından kendinize alabilir, veya bir sevdiğinize armağan edebilirsiniz. Herkese bol köpüklü, keyifli ve edebiyatlı kahveler  !



11 yorum:

  1. Yılbaşı hediyesi düşünüyordum bu iyi oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yılbaşı için çok hoş bir hediye olur. Eğer farklı seçenekler düşünürseniz D&R web sitesinde Can Dükkan ürünlerini satıyor. Bu bardak ve daha fazla çeşidini bulabilirsiniz.

      Sil
  2. Çok güzel olmuş ,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Böyle edebiyat dolu blogları çok seviyorum. Sizi takibe aldım. Beni de takip ederseniz çok mutlu olurum. Başarılar :)
    https://aylakeditor.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Hafta sonu D&R bakayım. Teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir ürün hediyeolarak ise mükemmel :) bu arada sizi takip ediyorum bende bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Güncel yaşamı edebiyatla harmanlamanız güzel bir tat vermiş yazılarınıza. Başarılar.
    https://duodiyet.com/

    YanıtlaSil
  7. Fincanda ki yeşil renk hoş duruyor. Çayı tercih ederim kahve pek içmem yazı güzeldi.

    YanıtlaSil
  8. Farklı ve etkili bence hediye fikri için aklımızda bulunsun

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok hoş hediyelikler tavsiyen için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil